lördag 11 december 2010

Planera dina julbestyr!Nu börjar det bli dags att planera för julbordets rätter, julbaket, julgodis-tillverkning och allt övrigt julstök. Stressigt? Ta det bara lugnt, här kommer lite hjälp på traven... Jag har nämligen utformat en liten hjälpreda som jag dagen till ära delar med mig av till alla behövande;)

Här hittar du "Husmorsskolans kom ihåg-lista inför julstöket!". Alla som så önskar är välkomna att skriva ut den. Hoppas att kom ihåg-listan kan bli till god hjälp för några av er!

Själv ska jag sätta mig ned med listan en stund idag, och påbörja mitt planerande. Känns både roligt och överväldigande... Har ni fler tips på hur man kan organisera sitt julstökande på ett bra sätt, så dela gärna med er till oss andra!

Ha en fin lördag!

(Uppdatering kl. 08.00: Oj, det blev visst lite teknikkrångel inledningsvis... Nu tror jag dock att det ska fungera! Bara att klicka på länken ovan så kommer du åt PDF-dokumentet! Om det strular så hör av dig. Då kan jag maila dokumentet istället...)

4 kommentarer:

 1. Jag blir firad med presenter och god middag idag så det blir en fin dag!
  Här har jag en make som annars håller "att-göra-listan" i sitt huvud. Vore det för mig skulle städning vara en vanlig en ... men jag är lat förstås.

  SvaraRadera
 2. Hej.. söt komihåglista du gjort... kanske skulle jag använda den.. skriver mina komihåg på en lååååååååång lista annars:) Även OM jag gör i stort sett lika varje jul så.. måste den där listan till.. ha en skön helg och på återseedne till lucian... Pia

  SvaraRadera
 3. Men, vilken fin lista!!!!!!!!!!!!!
  Den ska jag genast skriva ut och sätta på kylskåpet.
  Ska blir skoj att pränta ner lite.
  kram elsamarianne

  SvaraRadera
 4. 4U2: Grattis! Åh, vad häftigt med en ny symaskin! Läste på din blogg att du hade fått en sådan:)

  Pia: Tack! Jag, komihåg-listor tenderar att bli långa i juletider;) Ha en bra söndag så ses vi på luciafirandet!

  Elsamarianne: Tack!!! Vad roligt att den kom till nytta:)
  Kram fr Maja!

  SvaraRadera