onsdag 14 september 2011

En liten tjuvtitt!


Bara för att fira att jag nyss mailade iväg mönster, texter och foton till min kommande spalt i Minnenas Journal delar jag med mig av en liten glimt från min egen fotosession häromdagen. Ni skymtar alltså ett av barnplaggen som jag designat för tidningen. Egentligen skulle jag vilja visa er rubbet men då blir det ju inget spännande när tidningen kommer... Nej, jag får glatt hålla tyst ett tag till och hoppas på att det inte dröjer alltför länge innan mönstren hamnar i tidningen. (Vet ännu inte vilket nummer de ska in i...) När det än sker så blir det väldigt roligt!! För ett stickmönster är väl inget mönster förrän någon stickar efter det?

Vilket hejdundrande symöte det blev igår förresten - tusen tack för det!! Härligt att se att intresset och engagemanget för Kongo och Panzi fortfarande är stort!

4 kommentarer:

 1. O, det ser ut att vara något väldigt väldigt fint!

  SvaraRadera
 2. Tack, Anna! Det ska bli så roligt att få visa dig hela resultatet sen;) Men puh vilken rysare det är att försöka korrektur-läsa sina egna stickmönster! Hoppas innerligt att det blev rätt...

  Hälsningar från Maja

  SvaraRadera
 3. Är inne och titta på bloggen varje dag. Blir alltid
  så glad och inspirerad av dina fina bilder. Har fått svar från Anna Braw på min fråga igår angående
  behovet av sängkläder till barnhemmet samt tips på vad dom behöver.

  SvaraRadera
 4. Ewa: Vad roligt att höra att du uppskattar min blogg:) Det värmer! Och vad bra att Anna svarade dig! Väldigt roligt att du och ansgarsbarnen vill hjälpa till!

  Hälsningar från Maja

  SvaraRadera