fredag 25 maj 2012

Bästa utomhus-porslinet!


Om sommaren äter vi frukost i det gröna så fort vädret tillåter! I år har vi en ny frukostplats - utanför växthuset (som vi håller på att färdigställa), under körsbärsträdet som nyss blommat över och ovanför jordgubbslandet! Så förhoppningsvis kommer vi att kunna sträcka ut handen och plocka bär till fruksotyoghurten, lite senare i sommar;)

Bästa utomhusporslinet är gamla melamintallriker! För ett par veckor sedan fyndade jag två ljusgula klassiker i fint skick. De är svensktillverkade av Perstorp och kostade ynka 5 kr styck. Jag är så glad åt dem!

När det gäller kiwiätande är jag något av en specialist;) Jag har till och med särskilda skedar för ändmålet. Gröna till gröna kiwifrukter och gula till de gula... Jo, det är sant! Och som ni ser var det två gula kiwi som jag satte i mig imorse. De är allra godast tycker jag!

2 kommentarer:

 1. gillar när varje sak i ens ägo har ett eget användningsområde :) och att ha olika färger på kiwi-skedarna gör tillvaron ännu trevligare. gul kiwi har jag aldrig provat.
  så till en fråga!
  har du några gå ner i vikt-tips?
  kram från dalsland//

  SvaraRadera
 2. Jeanette: Mitt bästa gå ned i vikt tips är nog att äta mycket frukt och grönt! Gör man det blir det mindre av allt det andra, och så mår man bra på kuppen också!

  Hälsar Maja

  SvaraRadera