torsdag 17 maj 2012

Tårtan!Allt klär en skönhet - jag menar förstås tårtan jag skrev om tidigare idag: "Den vackra amerikanskan". Det är bara att variera garnityr efter vilken frukt eller vilka bär som är aktuella för säsongen. Dessutom kan man ju "fuska" genom att frysa in sina sommarbär. Tänk att de här hallonen växte i vår trädgård förra året! 

Å vad jag längtar efter att stå vid muren högst upp i vår trädgård, balansera på ostadiga stenar samtidigt som jag försöker akta mig för stickiga rosengrenar och huggormar (har bara sett en enda vid ett tillfälle, men ändå...), och sedan sträcka mig efter solvarma hallon! 

Det är livet, det!

1 kommentar:

  1. Hej! Jag har startat en grupp på Facebook för Sveriges alla Bak- & Matbloggar (http://www.facebook.com/groups/289001334523696/ ). Tanken med gruppen är att stärka gemenskapen mellan bloggare (inom mat och bak) och därmed hitta en plats där vi alla kan diskutera, hjälpa, tipsa och prata om allt annat som hör blogglivet till. Vore jättekul om även du skulle vilja vara med. Klicka på länken och begär att gå med.
    Ha en härlig kväll!
    Kram, Lisa

    SvaraRadera