fredag 15 juli 2011

Värma liten-hättan på Ravelry!Från och med NU finns min egen design "Värma liten-hättan" som gratismönster på Ravelry! Här är länken till mönstersidan. Jag blir väldigt glad om de av er som virkat hättan och dessutom är medlemmar i Ravelry* lägger upp bilder och projektdetaljer där. Det vore så roligt att samla alla vackra variationer som gjorts på ett och samma ställe!

Läs mer om insamlingen "Värma liten" här.

* Ravelry är en stick/virk-community där den som önskar kan bli medlem gratis genom att registrera sig här! Ravelry ger tillgång till tusentals mönster (varav ett flertal helt gratis) och värdefulla tips och anteckningar från andra handarbetare.

2 kommentarer:

 1. Åh älskade Ravelry!! =) Där kan man bli sittandes många timmar. Är snart klar med en babymössa i ditt mönster så jag kommer nog att lägga ut den där då! Det löste sig möjligen med nallen jag virkar på. Jag tog fasta på ditt råd, gjorde en liten skruv på det, och det ser ut att bli en trasdocke-nalle. Ska bara hitta några roliga bitar av tyg som får täcka de delar som är virkade med annat garn.. =) Tusen tack för hjälpen! Kram

  SvaraRadera
 2. Instämmer: Ravelry är bäst!

  Vad roligt att höra att du virkat efter mitt mönster! Ser fram mot att se den på Ravelry sedan;)

  Kul också att höra att du löste det med nallen! Oftast kan man ju "fuska" ihop det på något sätt utan att resultatet blir dåligt för det!

  Kram fr Maja

  SvaraRadera