måndag 8 mars 2010

Husmorsskolan har tilldelats 8:th of March Award!

Idag känner jag mig hedrad, överlycklig och väldigt stolt! Husmorsskolan har tilldelats 8:th of March Award av Libby på den innehållsrika bloggen femtiotalsjakten. Libby uppmärksammar idag tre kvinnliga bloggare med anledninga av den internationella kvinnodagen. Finare uppmärksamhet än så kan man knappast få! För mig som nykomling i bloggvärlden betyder det mycket med positiv feedback och uppmuntran.

Jag väljer att skicka vidare denna hedervärda utmärkelse till tre andra kvinnor som jag tycker bjuder på fantastiskt kreativita bloggar:

Virkverket: Inspirerande virkblogg som bjuder på fantasifulla mönster, heminredningsideér och vackra foton!

Posie gets cozie: Underbar amerikansk blogg som drivs av Alicia Paulson. Alicia delar med sig av vackra handarbeten (kolla t.ex. in de senaste barnkläderna hon sytt - otroligt fina), recept och tänkvärda berättelser ur sin vardag. Hon är en viktig, kvinnlig bloggförebild för mig!

Söta Saker: Makalös bakblogg, med recept som man får lust att ta sig an på stört. Bloggen är smakfullt utformad och illustreras alltid av vackra bilder. Theresia på Söta Saker anordnar också varje månad en bakutmaning med ett särskilt tema. Den här månadens tema är: Småkakor. Ni kan ta del av Husmorskolans bidrag här.

Om ni inte tidigare besökt femtiotalsjakten ska ni naturligtvis också ta er en titt där. Just nu finns fina bildspäckade inlägg från Libbys Londonresa med femtiotalet i fokus!

Jag vill också passa på att tacka er läsare som varit med från början för fint stöd och hälsa nytilkomna läsare hjärtligt välkomna! Min ambition är att under våren bjuda er på så många matnyttiga, inspirerande, kreativa inlägg som möjligt. Jag är full av ideér:-) Bl.a. kommer Husmorsskolan inom en snar framtid starta en syförening där den som vill får bli medlem... Spännande va! Om ni har förslag på ämnen som ni vill att Husmorsskolan ska ta upp eller andra tips som kan förbättra bloggen är jag innerligt tacksam om ni skriver en kommentar om det!

På grund av dagens trevliga ståhej kring awarden skjuter jag på dagens planerade inlägg till imorgon. Slutligen vill jag bjuda er på en liten bildkavalkad i grönt: Grönt är som bekant skönt!
Och grönt är också vårens färg!


Marsipanäggen skvallrar om att påsken snart är här


Lill-tösens favorit-smoothie i ärvd favorit-plastmugg


Jag tröttnar aldrig på tulpaner

Ha en underbar dag! Det tänker jag ha! Imorgon fortsätter vardagsbestyren här på Husmorsskolan...

4 kommentarer:

 1. Åh det är alltid trevligt att få nya bloggtips. Ha en finfin dag!

  SvaraRadera
 2. Hej hej! Den där boken om vintagestickningar, vars hittade du den?
  Mycket fin blogg du har btw!

  SvaraRadera
 3. Vilka fina ord! Tack, tack!

  SvaraRadera
 4. Mjölk och Lingon: Jag hittade stickboken på Bokia, den ingår i årets bokrea. Boken rekommenderas varmt! Många tjusiga tröjmodeller, bl.a... Kul att du gillar min blogg:-)

  Tea: Det är du värd!

  /Maja

  SvaraRadera