torsdag 5 maj 2011

En glimt...Idag har jag fotat inför en kommande grej i Minnenas Journal. Ville visa er en liten glimt bara... Bilden visar några biskviformar i orginalförpackning som jag har i min ägo. Väldigt vackra, eller hur?

Annars har jag kämpat med min nya odlingsram idag. Och nu är den färdig för sådd - tillsågad, ihopskruvad, riktad, klädd med täckduk och fylld med gödsel och jord av mig! Oj, vad roligt det ska bli att så imorgon!

5 kommentarer:

 1. Söta formar! Jag hoppas också på att få peta ner några frön imorgon, får se hur det är med förkylningen... Lycka till!

  SvaraRadera
 2. Maja på 64 kvadrat6 maj 2011 08:17

  Så fina!

  Maja

  SvaraRadera
 3. Så trevligt det ser ut med orginalförpackningen också. Jag håller också på med mina odligslådor just nu. Skall mata dem med lite ny jord och lite kobajs. Sedan så!

  SvaraRadera
 4. Vår odlingslåda ska flyttas. Inser att vi satte den på fel plats. Tänk att man kan tycka det blir fel på en yta på ungefär 3 cm som min trädgård ju är. Men så fort mannen flyttat på den så ska dottern och jag plantera morötter och ärtor i den. Det blir inte så mkt i år mest för skojs skull. kram

  SvaraRadera
 5. Veldig vakre, for en fin og nyttig blogg du har!

  SvaraRadera